Mijn airbrush verhaal

Mijn airbrush verhaal gaat terug naar 1998. In dat jaar zag ik op een westernbeurs een vrouw staan met haar stand die er een portret aan het schilderen was met een soort van pistool. De lijntjes waren zo fijn dat het onvoorstelbaar was dat dat met zo´n apparaatje kon. Het realistische in haar werk was geweldig. Ik was dan ook gefascineerd van de mogelijkheden.

 

Het mooie aan deze hele situatie was dat deze vrouw Elly cursussen gaf en ook nog eens bij ons in de buurt. Eenmaal thuis gekomen en er kort en goed over nagedacht te hebben heb ik besloten dat ik zo snel mogelijk aan de cursus zou deelnemen. Binnen een paar maanden stond ik dan eindelijk in het atelier van airbrush Elly te Kerkrade Nederland. 3 cursussen heb ik bij haar gedaan. Het duurde dan ook niet lang voor mijn werken verkocht werden en er opdrachten binnen kwamen.

Door omstandigheden is het dan in 2002 zover gekomen dat ik niets meer met airbrush deed. Ook het feit dat ik destijds mountainbike wedstrijden reed maakte dat ik er geen tijd meer voor had of er misschien geen tijd voor maakte.

Mijn airbrush spullen heb ik al die tijd bewaard men weet maar nooit.

 

Eindelijk kwamen er eind 2014 weer de kriebels om het eens op te pakken en weer wat te gaan oefenen. Gelukkig zat het nog allemaal in de vingers en na een aantal werken gemaakt te hebben en ze op facebook geplaatst te hebben heb ik beslist om door te gaan en het verder te gaan uitbreiden.

Zeker na al de positieve reacties die er kwamen. Bij deze dan mijn eigen website, facebook en twitter pagina. Alles in het teken om met mijn passie het airbrushen weer emotionele werken te gaan maken voor mensen met speciale wensen.

 

                     Maurice Penders

Wij accepteren

© 2020

 by Airbrush-Emotions

Penders Maurice

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now